Wijkindeling

Onze gemeente is ingedeeld in verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen contactpersonen. De indeling staat hier onder vermeld.

Wijk 1
Ouderling: br. P. Bults
Diaken: br. J. Schmidt

Hoefslag, Korf, Middenveld, Provincialeweg Noord tot rotonde, Provinciale weg Zuid, Schenkeldijk, Schoolslag, Sportlaan, Vlinderslag, Vierspan, Draf, Wisselslag en voorkeurleden uit Dussen en Nieuwendijk.

Wijk 2
Ouderling: br. D. Blankers
Diaken: zr. J. van Haaften
Bezoekbroeder: P. Wijnands en zr. A. Blankers

Almweg, Altena’s Laantje, Binnenhof, de Borchgravestraat, Broekgraaf, Brugdam, Brugstraat, Duylweg, Emmikhovenseweg, Hoekje, Kerklaantje, Kerkstraat, Koppel, Kruisstraat, Laagt, Midgraaf, de Werf, Woudrichemseweg tot rotonde, Zandwijk.

Wijk 3
Ouderling: vacature
Diaken: br. L. Uithoven
Bezoekzuster: R. Burghout

Boompjes, van der Duyn van Maasdamstraat, Fresialaan, van Hogendorpstraat, van Limburg Stirumstraat, Magnolialaan, Meidoornlaan, Melkweg, Prunuslaan, Rozenlaan, de Sering, Sjersestraat, Wethouder Raamsstraat, voorkeurleden andere plaatsen (met uitzondering van Dussen en Nieuwendijk).

Wijk 4
Ouderling: zr. J. Hoevenaren
Diaken: zr. A. van Doorn
Bezoekzuster: zr. A. van Doorn

Verpleeghuis Altenahove, zorgcentrum Antonia, Antonialaan, de Ster.

Wijk 5
Ouderling: zr. J. van Noorloos
Diaken: br. G. van Tiggelen

Bloemweg, Doornseweg, Gantelweg, Groene Steeg, het Leen, Uppelse Hoek, Veldweg, Nieuwe Steeg, Provincialeweg Noord vanaf rotonde, Woudrichemseweg vanaf rotonde.

Wijk 6
Ouderling: br. G. Burghout
Diaken: zr. R. Dekker

Achterstraat, Anjerlaan, Burg. H. Blokstraat, Dirk van Clevestraat, Mr. L.A. Donkerstraat, Fabriciusstraat, Galerij, Graaf van Hornestraat, Graaf van Nieuwenaarstraat, Molenstraat, Prof. de Quayplein, de Ridderstraat, Vang, Voorstraat, Wiek, Zeil.