Jeugdclub De Bron

Jeugdclub ďDe BronĒ is een plaats waar kinderen op een leuke, ontspannen manier op een doordeweekse dag met hun geloof bezig kunnen zijn. Het is heel laag drempelig, zodat ook kinderen die niet gewend zijn naar de kerk te gaan en weinig van het geloof afweten, zich er thuis kunnen voelen.

De club is voor kinderen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs. Ook kinderen uit het speciaal onderwijs zijn van harte welkom. De club vindt plaats in de jeugdkelder in de Almhof. Het eerste deel van het clubuur besteden we aan luisteren naar een bijbelverhaal, bidden en zingen. In het tweede deel doen we altijd iets anders: dat kan een leuk knutselwerkje zijn, maar ook het maken van iets lekkers of het spelen van een spannend spel. Het clubseizoen draait vanaf het startweekend ( in september) tot Pasen.
Het is één keer per twee weken club en het kost 1 euro per keer. In de schoolvakanties is er geen club.

Als jeugdclub zijn we aangesloten bij de Hervormd-Gereformeerde Jeugd Bond ( HGJB) Op de club werken we uit Clik, een uitgave van de HGJB. In de Clik wordt elke maand een thema gekozen, elke week behandelen we dan een onderwerp uit dat thema. Ook maken we vaak gebruik van de verwerkingsopdrachten die worden aangereikt, bv. een puzzeltje, een doe-opdracht of een knutselwerkje. In het seizoen zijn er een aantal bijzondere activiteiten: de startmiddag, kerstfeest, paasontbijt, kamp in de kerk (vanaf groep 5) en afsluiting. Deze activiteiten doen we gezamenlijk met de zondagsschool/ kindernevendienst. De kinderen ontvangen hier weer een aparte uitnodiging voor.

Groepsindeling:

Club groep 3/4 start op vrijdag 28 september
Van 13.00- 14.15 uur  1x per 14 dgn
Leiding: Angela Westerlaken en Carin van Herwijnen

Club groep 5/6 start op woensdag 19 september
Van 18.30 uur - 19.45 uur  1x per 14 dgn
Leiding: Anneke de Graaf, Patricia Sterk, Ingrid van Maastrigt en Lieke
van Haaften

Club groep 7/8 start op woensdag 12 september
Van 18.45 uur - 20.00 uur  1x per 14 dg
Leiding : Sarian Verhagen, Linda van der Burgh en Gerard de Ruiter

Heeft u vragen, mail gerust of loop eens binnen tijdens een clubuur.

Contactpersoon: Maikel Honkoop, jeugdouderling@hervormdalmkerk.nl