oppasdienst

Tijdens de ochtenddiensten is er oppas voor de allerjongsten van 0 t/m 3 jaar. Dit vindt plaats in de eerste zaal aan de rechterkant wanneer u de Almhof binnenkomt.

Vanaf een kwartier voor de dienst is er leiding aanwezig. In het kerkblad staat vermeld wie er aan de beurt is.

De leiding bestaat altijd uit twee volwassenen en twee tieners, bij bijzondere diensten wordt er voor meer oppas gezorgd.

De allerkleinsten kunnen slapen in het kleine kamertje boven de jeugdkelder, waar regelmatig gecontroleerd wordt. Er zijn twee campingbedjes beschikbaar.
In de oppasruimte zijn een box en wipstoel beschikbaar. Verder is er natuurlijk voldoende speelgoed om heerlijk mee te spelen.

Het is fijn als u uw kind een tasje meegeeft met wat drinken en indien nodig een luier. Het is handig als de naam van het kind in het tasje en op de beker staat.

Als u uw kind regelmatig naar de oppas brengt, is het fijn als u ook wilt meedraaien in het rooster. U kunt dit doorgeven aan Gean Krijgsman.

Gean Krijgsman
kinderoppas@hervormdalmkerk.nl