Aanmelden diensten

U kunt zich via dit nieuwsbericht aanmelden voor de diensten van komende zondag.

 

Aanmelden voor komende zondag

Waar we sinds 1 juni een eenmalige aanmelding hebben georganiseerd zijn we per 1 juli naar een model overgestapt waarbij u zich elke week kunt aanmelden voor de specifieke diensten van de aankomende zondag. Dit geeft een aantal voordelen die het administratieve werk verlichten. Ook kunnen we in de vakantietijd op die manier voorkomen dat we mensen inloten die net op vakantie zijn gegaan.

Wat we goed in de gaten moeten houden is dat er niet teveel mensen zich aanmelden en we daardoor die 1,5 meter niet meer goed kunnen handhaven. Daarom bekijken we de aanmeldingen op vrijdagavond en kunnen we dan als het nodig is overgaan tot het willekeurig loten van een aantal personen die we moeten gaan melden dat het helaas toch niet mogelijk zal zijn om te komen naar een specifieke dienst. We zullen er uiteraard alles aan doen dat dit eerlijk gebeurt en ook bijhouden wie we al eerder hebben moeten teleurstellen zodat het niet nogmaals gebeurt voordat een ander dit eerst wordt gevraagd.

Als u niets van ons hoort is er plaats en kunt u de dienst kunt bezoeken.

Elke week zorgen we voor een nieuwe aanmeldingslink op deze website om op de diensten van de aankomende zondag aan te melden. Het aanmelden is erg eenvoudig. Het is ook erg fijn als u iemand die geen mogelijkheden heeft om het internet te gebruiken helpt door voor deze persoon een aanmelding te doen.

Hartelijke groet,

De kerkenraad