GZB-dagboek Een handvol koren 2020

5 redenen om hét gezinsdagboek van 2020 te kopen:

1. Het dagboekje van de GZB is al voor heel veel mensen tot zegen geweest. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. Maar liefst € 8 van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB.

2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning.
Kent u het dagboekje nog niet? U kunt hier een aantal overdenkingen inzien.

3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde Kerk.

4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.

5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.

Help mee om meer mensen te bereiken met het Evangelie! Dus bestel het dagboekje nu.

U kunt dit Bijbels dagboek, tot uiterlijk 11 december, bij de zendingscommissie Almkerk bestellen via een intekenlijst die bij de beide uitgangen van de kerk ligt.

Of via e-mail zendingscommissie@hervormdalmkerk.nl