Week van gebed in Almkerk

en kaartenactie voor Harm Fitiť.

Onrecht: soms kijken we er liever van weg. Het is oncomfortabel om geconfronteerd te worden met datgene wat er niet klopt in de wereld. Toch hebben we als christenen een andere opdracht. Onrecht gaat God aan het hart. Daarom heeft de week van gebed voor de eenheid van 20 t/m 27 januari 2019 het thema: Recht voor ogen. Met een concrete bijbelse oproep scherpt de week van gebed onze blik op recht en onrecht: zoek het recht en niets
anders dan het recht. Tijdens de week van gebed bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

In Almkerk worden in de week van gebed drie korte bijeenkomsten gehouden: op dinsdag 22 januari in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (Voorstraat 7), op woensdag 23 januari in de Gereformeerde Kerk (Voorstraat 16) en op donderdag 24 januari in de Hervormde Kerk (Kerkstraat 14). Aanvang is om 19.30 uur. U en jij zijn hierbij van harte uitgenodigd om mee te bidden! Voor meer informatie over de week van gebed:

In deze week van gebed wil de diaconie aandacht vragen voor de situatie van Harm Fitié die in China wordt vastgehouden. Door hem ansichtkaarten te sturen, willen we hem een hart onder de riem steken. Kaarten voor Harm
kunnen tijdens de week van gebed bij onze kerk worden ingeleverd. Bij de bijeenkomst in onze kerk op donderdag 24 januari kan ook ter plekke een kaart voor hem worden geschreven. Daarvoor vragen we u om, indien mogelijk, zelf een kaart mee te nemen, zodat we zeker geen kaarten tekort komen. Tot en met zondag 27 januari kunnen kaarten worden ingeleverd bij de kerk. Daarna worden ze gezamenlijk naar Harm verstuurd.