Workshopavonden “Laat liefde leven” met relatiecoach Cocky Drost

“Tegenwoordig strandt maar liefst één op de drie huwelijken. Liefde is niet iets waar je pas aan moet werken als het niet goed gaat: liefde is een levensstijl!

Het maakt je gelukkiger en gezonder. Of je nu aan het begin van je leven samen staat of al langer samen bent, liefde is een investering waard!” Dit zijn woorden van Cocky Drost, ervaren relatiecoach en christen. Ze is een veelgevraagd spreekster over liefde en relaties en verzorgt wekelijks een column op Groot Nieuws Radio. Met een flinke dosis humor, openhartigheid en kwetsbaarheid weet ze je aan het denken te zetten. Haar missie: mensen inspireren bij het aangaan, opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie.

De gezamenlijke kerken van Almkerk organiseren twee workshopavonden met Cocky Drost over relaties. Op maandag 16 maart gaat het over vertrouwen, verbinding en communicatie. Op dinsdag 14 april zijn de thema’s: verschillen tussen man en vrouw, intimiteit/seksualiteit en het voorkómen van conflicten. De avonden beginnen om 20 uur en worden gehouden in ‘t Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5. De kosten zijn 5 euro per persoon per avond (incl. koffie/thee). Mochten de kosten een bezwaar zijn, geef dit dan aan bij de aanmelding. Je kunt ook één van beide avonden bezoeken. Doe jezelf en je partner twee gezellige én inspirerende avonden uit cadeau en meld je aan bij Rianne Dekker via rianne.diaconie@gmail.com.